© Tüm Hakları Saklıdır.

Köpek Eğitimi | Köpek Oteli Hakkında Bilgi Paylaşım Platformu

köpek eğitimi istanbul
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Köpek İtaat Eğitimi
  4. »
  5. Ucuz Köpek Eğitimi

Ucuz Köpek Eğitimi

admin admin - - 5 dk okuma süresi
1061 0

be8485c3-1355505873-d_picKöpek sahibi olanlar bazen kendileri evlerinde köpeklerine eğitim vermek isterler, bazen ise köpek eğitim merkezlerine götürebiliyorlar. Köpeklere eğitim vermek kolay değil, bu yüzden her zaman küçük yaşlarda başlamak gerekiyor, böylece büyüyene kadar tam eğitilmiş oluyorlar. Bazen kaliteli ama ucuz köpek eğitimi veren yerler bulabiliyorsunuz. Köpeklere eğitim vermek gerçekten kolay değildir ve bunu yapabilmek için öncelikle köpek sahiplerinin kendilerini eğitmeleri gerekiyor. En ucuz köpek eğitimide aslında köpek sahiplerinin kendi evlerinde verdikleri eğitim olur. Elbette köpek çiftliklerinde veya veterinerlerin tanıdıkları birçok eğitmenler vardır, fakat eğitmenlere göre eğitim başı veya köpek başına ücret alabiliyorlar. Köpek eğitimlerinde köpeklere birçok şey öğretilir ve köpeklerin büyüdükçe alışkanlıkları gelişsin diye öğretilen şeyler her zaman tekrarlanır ve sahiplerinede evde tekrarlamaları istenir. Köpekler akıllı hayvanlardır, fakat çok fazla üstüne düşerseniz öğrenmek istemez ve kaçmaya başlar, bu yüzden eğitim dozunu ayarlamanız gerekiyor.

Köpeklere eğitim vermek belkide dünyanın en zor mesleklerinden bir tanesidir. Birçok eğitimler bulunur ve hepsinin kendilerine göre köpekleri eğitme şekilleri vardır veya bazıları bazı köpeklere eğitim verirler ve başkalarıda başka köpeklere, dolayısıyla eğitmenler köpeklerin cinslerinede bakarak eğitimlerini verebiliyorlar. İnternet üzerinden araştırdığınız zaman, ucuz köpek eğitimi bulabilirsiniz ama elbette kişinin bütçesine bağlıdır. Sonuçta köpeklere eğitim vermek ucuz bir iş değil. Birçok kişi evde köpeklerine eğitim vermek ister ve bu tür durumlarda, kendilerine öncelikle eğitim vererek köpeklerine eğitim verebilirler veya eğitmenleri eve davet edebilirler. Eve davet ettikleri zaman, özel bir eğitime girdiği için, fiyatıda farklı olacaktır, fakat köpek sahipleri gerçekten köpeklerine bakmakta ciddi ise ve onlar için her şeyin en iyisini istiyorlarsa, parayı verip özel eğitim bile verdirebiliyorlar. Köpeklere eğitim verirken, eğitimlerde birçok şey barındırmaktadır.

Tuvalet eğitimleri, yeme ve içme alışkanlıkları, gezmeye çıkma saati, uyuma saati, dur, git, bekle, gel ve benzeri komutlar üzerine eğitim verilecektir. Bunların hepsi bir köpek için çok önemlidir, fakat köpeklerin yaşına göre, hangi eğitimin ne zaman verilmesi gerektiği konusunda da eğitmenler karar vererek eğitimleri verir. Sonuçta her şeyi yavru bir köpeğe anlatamazsınız. Köpeklerin belirli yaşlarda öğrenebilecekleri şeyler vardır ve büyüdükçe öğrenmesi gereken konular vardır. Bu yüzden bir süre boyunca, eğitmenler size özel olarak çalışmaktadır. Her gün değil ama haftanın belirli günleri ve belirli saatleri ayarlanır ve size gelerek köpeğinize eğitim verirler. Elbette bunu yaparken sizinde yanlarında olmanız gerekiyor ki, diğer günlerde de siz eğitim vermeye ve tekrarları yapmaya devam edebilesiniz. Tekrarlar köpekler içinde çok önemlidir. Hayatında olması gereken birçok konuyu ancak tekrar yaptırarak öğretebilirsiniz.

Eğitimlerin ne kadar ucuz veya pahalı olduğuna bakmamanız lazım. Eğitmen ile konuşup geçmişini araştırıp gerekirse veterinerinizden yardım alarak eğitim bulabilirsiniz. Ucuz köpek eğitimini, maddi olarak ne kadar ucuz veya pahalı olduklarına bakmayın, eğitmeni bulduktan sonra en uygun şekilde nasıl anlaşabileceğinize bakın. Dolayısıyla eğitmenle anlaştıktan sonra, eğitmenler sizin için ucuz köpek eğitimi verebilirler. Ödeme şeklinde kolaylık sağlayabilirler. Eğitimin ucuz veya uygun olabilmesi için yapılabilecek birçok yöntemler vardır ve gerektiği taktirde hepsine başvurmanız gerekebilir ki köpeğiniz en iyi şekilde eğitim alsın. Eğer köpeğiniz düzenli bir şekilde eğitim alırsa, eğitimin en son günü, köpeğinizin ne kadar eğitildiğini ve neler öğrendiğini görebileceksiniz. Tuvalete gitmek istediklerinde kapıya gidiyorlarsa veya oynamak istediğinde yanınıza bir topla gelirse, bu sizinle iletişim kurmaya çalıştığı anlamına gelmektedir ve benzeri daha birçok hareketler göreceksiniz. Bunlar tekrarlandığı sürece köpeğin ne kadar iyi eğitildiğine şahit olacaksınız.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir