© Tüm Hakları Saklıdır.

Köpek Eğitimi | Köpek Oteli Hakkında Bilgi Paylaşım Platformu

köpek eğitimi istanbul
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Köpek Eğitimi Fiyatları
  4. »
  5. İstanbul Beyoğlu Köpek Eğitim Merkezi

İstanbul Beyoğlu Köpek Eğitim Merkezi

admin admin - - 5 dk okuma süresi
513 0

Köpeklerin eğitim ve bakımları konusunda son yıllarda hizmet veren eğitim merkezlerinin sayısı bir hayli artmaya başladı. Köpeklerin eğitimli olması konusundaki düşüncelerin olumlu yönde değişmesi ile birlikte birçok köpek sahipleri köpeklerinin eğitim alması için en iyi köpek eğitim merkezlerini araştırıyorlar. Köpeklerin eğitim ve bakım hizmetlerini sunan eğitim merkezlerinden birisi olan İstanbul Beyoğlu köpek eğitim merkezi köpeklerin eğitimleri konusunda kaliteli bakım ve eğitim hizmeti sunarak adından sıkça söz ettiren bir merkez haline gelmiştir. Köpeklerin eğitimli olmalarının birçok yararı olmasından dolayı bilinçlenen köpek sahipleri köpeklerin eğitimleri ile yakından ilgileniyorlar. İstanbul Beyoğlu köpek eğitim merkezine başvuru yapan köpek sahipleri köpeklerinin eğitim almaları konusunda bilgi alabiliyorlar. Yapılacak olan başvurular telefon ile yapılabildiği gibi aynı zamanda internet üzerinden de başvuru formu doldurularak yapılabiliyor. Yapılan başvurular en kısa zamanda değerlendirilerek köpek sahipleri ile iletişime geçilerek köpeklere verilmesi istenen eğitimler konusunda bilgi veriliyor.

İstanbul Köpek Eğitim Merkezinin Köpeklere Sunduğu Hizmetler

İstanbul Beyoğlu Köpek Eğitim Merkezi

Köpek sahiplerinin İstanbul Beyoğlu köpek eğitim merkezine başvuru yapması neticesinde köpek eğitim uzmanları köpek sahipleri ile iletişime geçiyorlar. Her köpek için ayrı ayrı düzenlenen dosyalar içerisinde köpeklerin geçmiş öyküleri köpek sahiplerinden alınan bilgiler ışığında not alınarak her köpek için bilgi dosyası oluşturuluyor. Köpek sahipleri köpek sahiplerinden köpeklerin daha önce herhangi bir hastalık geçirip geçirmediği, geçirdiyse hastalığın ne olduğu, köpeklerin daha önce herhangi bir eğitim programına katılıp katılmadığı, eğitime katılmışlar ise hangi eğitimleri gördükleri ve eğitimlerinin düzeyleri konusunda gerekli notlar alınıyor. Köpek sahiplerinden aynı zamanda köpeklere verilecek eğitimlerdeki beklentilerinin neler olduğu konusunda bilgiler alınıyor. Bu bilgiler alındıktan sonra köpek eğitim uzmanları köpekler için hazırlanan eğitim programları hakkında köpek sahiplerine bilgi veriyor. Köpeklerin hangi eğitimleri alması durumunda hangi konuda ne derecede gelişme gösterecekleri konuları köpek sahiplerine anlatılıyor. İstanbul Beyoğlu köpek eğitim merkezinde köpeklere temel itaat eğitimi, ileri itaat eğitimi, korum eğitimi ve tuvalet eğitimi kaliteli bir şekilde sunularak köpeklerin gelişimlerine destek olunuyor.

İstanbul Beyoğlu Köpek Eğitim Merkezi

İstanbul Beyoğlu köpek eğitim merkezinde köpeklere birbirinden kaliteli ve önemli eğitimler veriliyor. Eğitimlerin köpeklere verilme usulü ödül sistemine uygun bir şekilde veriliyor. Köpekler eğitimlerde gösterdikleri her başarıda ödüllendirilerek eğitimlere daha fazla güdülenmeleri sağlanıyor. Köpeklerin eğitimlerde başarı elde edebilmesi için her şeyden önce sağlıklı olmaları gerekiyor. Köpekler eğitimlere tabi tutulmadan önce sağlık kontrolünden geçirilerek sağlıklı olduklarının tespit edilmesi sağlanıyor. Bu nedenle köpeklerin sağlıkları her zaman eğitimden önce geldiğinden tam teşekküllü bir şekilde sağlık kontrollerinden geçiriliyorlar. Köpeklerin eğitimlerinde başarı elde edebilmesi için beslenme ve dinlenme şartlarının da uygun olması gerekiyor. Bu nedenle İstanbul Beyoğlu köpek eğitim merkezinde köpekler kaliteli mamalar ile beslenerek konforlu odalarda da dinlenebiliyorlar. Tüm bu şartlar yerine getirildikten sonra köpeklerin eğitimlerine başlanıyor.

Köpeklere Verilen Eğitimler

İstanbul Beyoğluköpek eğitim merkezinde köpeklere sunulan en temel eğitim temel itaat eğitimidir. Temel itaat eğitiminde komutlar kontrollü olarak köpeklere öğretiliyor. Temel itaat eğitiminde gösterilen başarı neticesinde köpekler bu seferde ileri itaat eğitimine tabi tutuluyorlar. Temel itaat ve ileri itaat eğitimlerinde başarı elde eden köpekler diğer eğitimlerde yüksek başarı gösterebiliyorlar. Eğer ki köpeklerin cinsi yapıları itibari ile koruma özellikleri varsa bu tür köpeklere koruma eğitimleri de veriliyor. Tüm köpeklerin ortak eğitimi olan tuvalet eğitimi köpeklere bu eğitimlerden sonra oldukça kolay bir şekilde öğretilebiliyor. Köpek eğitiminde kalitenin adresi olan Beyoğlu köpek eğitim merkezi oldukça kaliteli bir hizmet sunuyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir