© Tüm Hakları Saklıdır.

Köpek Eğitimi | Köpek Oteli Hakkında Bilgi Paylaşım Platformu

köpek eğitimi istanbul
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Köpek Eğitimi
  4. »
  5. Esenler Köpek Eğitim Merkezi

Esenler Köpek Eğitim Merkezi

admin admin - - 5 dk okuma süresi
792 0

Köpeklerin insan hayatına daha kolay uyum sağlaması için temel eğitimler verilmektedir. Köpeklerin hayatımıza rahatça adapte olması için köpek eğitim merkezleri bulunmaktadır. Hem sahiplere hem de köpeklerine verilen eğitimlerle, her cins köpek için ayrı eğitim koşulları bulunmaktadır. Eğitilen köpekler ileriki dönemlerinde ve sosyal yaşamlarında siz kolaylık sağlayacaktır. Temel eğitim her köpeğin alması gereken bir eğitim programıdır. Köpeklere yavruyken verilen eğitimler her zaman daha etkilidir. Yavru köpeklerin eğitimleri her zaman daha kolaydır.

Eğitim sırasında hem köpeğiniz hem de siz yeni şeyler öğrenmiş olursunuz. Sizin açınızdan, köpeğinizin hangi hareketi neden yaptığını anlamanıza yardımcı olacaktır. Köpeğinize de tuvalet eğitimi ve doğru olan davranışlar öğretilir. Size ise köpeğinize yapabileceğiniz bakımlar gösterilmektedir. Bu bakımlar tırnak ve tüy bakımı gibi çeşitlerdir. Köpeğinize verilecek olan eğitimlerden en önemlisi temel itaat eğitimidir. Temel itaat eğitimi, verilen komutların yerine getirilmesini sağlayan bir eğitimdir. Köpeğinizi kontrol altına almanızı kolaylaştırır. Köpeğinizin yavruyken bu eğitimi alması gerekir. Nedeni de yaşı ilerledikçe karakterinin oturuyor olmasıdır.

Esenler Köpek Eğitim Merkezi

Eğitimde, otur, kalk, yuvarlan, bekle gibi komutlar uygulanmaktadır. Özellikle hareketli ve heyecanlı bir köpeğiniz varsa bu eğitim oldukça işinize yarayacaktır. Komut verdiğiniz zaman, siz söyleyene kadar köpeğiniz o komutu uygulayacaktır. Bir diğer önemli eğitim ise, ev içi uyum ve sosyalleşme eğitimidir. Bu eğitim ile köpeğiniz ev içindeki kurallara uyacak ve dışarıdaki dikkat dağıtıcı etkenlere karşı nasıl davranacağını öğrenecektir. Dışarıda köpeğinizi etkileyecek çok fazla şey bulunmaktadır. Bu da kontrolün sizden gitmesine neden olabilir. Bu eğitim ile köpeğinizi gezdirmek daha kolay bir hal alacaktır. Köpeğinizin eğitimleri farklı sürelerde tamamlanmaktadır. Bu süre aldığı eğitime ve köpeğinizin cins ve büyüklüğüne göre değişmektedir.

Esenler Köpek Eğitim Merkezi

Köpek eğitimi nasıl yapılır?

Köpekler birçok tepkiyi sahibinden görerek uygular. Sahibinin yanlış bir şekilde verdiği tepki, köpekte ters bir etki yaratabilir. Bu nedenle ilk olarak eğitime sahibinden başlanmaktadır. İlk olarak sahibe yaptığı davranışların köpeğinde nasıl bir etkisi olduğu anlatılır ve bilinçlendirilir. Tedavi ve eğitim sırasında asıl sabır ve fedakârlık göstermesi gereken kişi köpeğin sahibidir. Köpeklerin eğitime geldiği zaman ilk olarak eğitmeni ile anlaşması ve bir bağ kurması gerekir. Daha sonra köpeğiniz üzerinde oluşan ya da oluşabilecek negatif davranışlar düzeltilir ya da önlenir. Bu davranışlar komutlar verilerek engellenmektedir. Köpeğiniz sizin ne hissettiğinizi anlayabilir. Bu nedenle eğitim sırasında onunla olmaktan mutlu olduğunuzu belli etmelisiniz. Ses tonunuzla köpeğinizi motive etmeli ve ona yardımcı olmalısınız. Eğitimi en eğlendiği noktada bırakmalısınız. Bu durum onu bir sonraki eğitime gitmek için heyecanlandıracaktır.

Esenler Köpek Eğitim Merkezi

Esenler köpek eğitim merkezi, en kaliteli ve en güvenilir hizmeti veren köpek eğitim merkezleri arasındadır. Köpeğinizle sizin aranızdaki ilişkinin ve bağın en üst seviyede olmasına yardımcı olur. Eğitim sonrasında ayrıca sertifika verilmektedir. İlk olarak merkeze ulaşmanız gerekir. Daha sonra uzman bir ekip tarafından köpeğiniz incelenir ve hangi alanlarda yardımcı olunması gerekildiğine karar verir. Profesyonel eğitmenler tarafında verilen derslerle, istediğiniz anda eğitime başlanmaktadır.

Köpeklerin alabileceği birçok farklı eğitim türü bulunmaktadır. Bu eğitimlerin hepsi birbirine bağlıdır. Zaman ilerleyip eğitimler tamamlandıkça ileri itaat eğitimlerine geçilmektedir. Eğitimler sayesinde hem sizin hem de köpeğinizin hayatı kolaylaşır. Esenler köpek eğitim merkezi, farklı eğitim seçenekleri ve profesyonel eğitmenleri sayesinde memnun kalacağınız bir merkez olup, size ömür boyu garanti sunmaktadır. Yapmanız gereken şey, köpeğinizin rahatsız olduğunuz davranışı tam olarak kazanmadan, doğru eğitimleri almasını sağlamanız.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir