© Tüm Hakları Saklıdır.

Köpek Eğitimi | Köpek Oteli Hakkında Bilgi Paylaşım Platformu

köpek eğitimi istanbul
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Köpek Dövüşü
  4. »
  5. Maltepe köpek pansiyonu

Maltepe köpek pansiyonu

admin admin - - 3 dk okuma süresi
797 0

Köpeği olan kişilerin tatillere veya uzun seyahatlere çıkmaları durumunda köpeklerini bırakacakları bir yere ihtiyaçları vardır. Maltepe köpek pansiyonu olarak bu hizmeti sizlere sağlamaktayız. Köpeklerinize pansiyonumuzda en iyi şekilde hizmet verilmekte ve kendini evinde hissetmesi için gereken her şey yapılmaktadır. Köpeklerinizi istediğiniz zaman zarfında pansiyonumuza güvenle bırakarak işlerinizi halledebilir veya tatilinizi köpeklerinizi düşünmeden rahatlıkla yapabilirsiniz. Köpeklerinizin huzurla ve mutlu bir şekilde sizden ayrı oldukları süre içinde yaşamaya devam etmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Geniş alanımız sayesinde köpekleriniz ihtiyaç duydukları durumlarda gezdirilerek ihtiyaçları sağlanacaktır. Kapalı ve açık alanlarımızda köpeklerinizin güvende ve huzurla sizlerin dönüşünü beklemesi için en uygun konaklama hizmetleri sunulacaktır. Sizlerde gittiğiniz yerlerde köpeğim ne yapıyor, ne durumda diye düşünmeden işlerinizi gönül rahatlığıyla hallederek dönebilirsiniz.
Maltepe köpek pansiyonu olarak hizmetlerimiz sizlerden aldığımız bilgiler doğrultusunda verilmektedir. Köpeklerinizin beslenme şekilleri, saatleri sizlerden öğrenilerek aynı şekilde devam ettirilmektedir. Böylece düzeni bozulmadan alışkanlıklarına devam ederek kendini daha huzurlu hissedecektir. Köpeklerinizin tuvalet ihtiyacı da sizin vereceğiniz bilgiler doğrultusunda yaptırılacaktır. Köpeklerinizin giriş aşamasında kiloları ve sağlık kontrolleri yapılacaktır. Aynı şekilde çıkış aşamasında da sizlere teslim edilirken aynı uygulama tekrarlanacaktır. Köpekleriniz bizim misafirlerimizdir. Biz misafirlerimizi rahat ettirmek için en iyisini yapmak için çabalıyoruz. Pansiyonumuza köpeklerinizi getirirken aşı kartlarını yanlarında getirmeyi unutmayınız. Aşılarının tam olması bizim için önemlidir. Bu nedenle pansiyonumuza kayıt yaptırmak için eksik aşıları varsa yaptırmayı ihmal etmeyiniz. Bu köpeğinizin sağlığı için gereklidir.
Maltepe köpek pansiyonu olarak köpekleriniz için en iyi şekilde uzman personelimiz ile çalışmaktayız. Köpeklerinizin sağlıklı ve iyi bir şekilde hizmet alabilmesi için veteriner hekimlerimiz tarafından devamlı kontrol edilmektedirler. Bu sayede olası her durumda anında müdahale edilerek sorun yaşanmaması için her türlü önlem alınmaktadır. Merak ettiğiniz sorularınız ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için iletişim bilgilerimizden bizlere ulaşarak bilgi edinebilirsiniz. İletişim kurarak gelmeden önce rezervasyon yaptırarak yoğunluk olması durumunda sorun yaşamadan konaklama hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz. En iyi şekilde köpeklerinizi misafir etmek bizim için önemlidir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir