© Tüm Hakları Saklıdır.

Köpek Eğitimi | Köpek Oteli Hakkında Bilgi Paylaşım Platformu

köpek eğitimi istanbul
  1. Anasayfa
  2. »
  3. İLETİŞİM
  4. »
  5. Eğitimli Köpek Fiyatları

Eğitimli Köpek Fiyatları

admin admin - - 6 dk okuma süresi
3522 0

Köpek cinsleri; eğitimine, hangi görev için istediğinize, yaşına, cinsine göre değişmektedir. Köpeklerin hepsinin ayrı ırkları vardır. Tıpkı insanlar gibi. Kimisi içgüdüsel olarak hareket eder eğitilir, kimisi ise çok koruyucudur ona göre eğitilir, kimisi ise yetenekler için eğitilir. İlk önce köpeği ne için istediğinizi belirlemeniz şarttır.

Model Köpekler Fiyat Aralığı:

  • Model köpekler film, dizi çekimleri, show, kısa reklam filmlerinde aktörlük yapan köpeklerdir. Bu köpeklerin cinslerine göre de fiyat aralığı değişmektedir.
  • Satılık Alman kurdu, Germanshepherd yavruları istiyorsanız eğer; 2500-3000 arası değişmektedir.
  • Satılık Macar Glans Golden yavruları istiyorsanız; 2000-2500 arası değişmektedir.
  • K-9 eğitimli köpek istiyorsanız; maliyeti 4000-5000 arası değişmektedir.
  • Eğitimli Köpek Fiyatları

Eğitimli Koruyucu Köpekler:

İş yerlerine, fabrikalara, güvenlik merkezlerine, evlere gerekli olan eğitimli koruyucu köpek fiyatları eğer ki aradığınız bir arama kurtarma köpeği ise; eğitimi 5000-6000 arası değişmektedir. Hazır yetişmiş bir arama kurtarma köpeğinin fiyat aralığı ise;7000-8000 olarak değişmektedir.

Eğitimli Mi Yavru Köpek Mi?

Eğitimli köpek sosyal yaşama kolaylıkla ayak uydurabilen, sahibine zorluklar çıkartmayan, davranış bozukluğu olmadan çok daha sizin maddi açınızdan da uygun olan köpeklerdir. Yavru köpekler ise tam bir bebek bakımı gerektiren, zor, zahmetli bakımı olan, daha çok küçük her şeyi yeni yeni öğrenmeye çalışan köpeklerdir. Yeni köpek sahibi olmak isteyenler genelde yavru köpek tercih ederler çünkü şirin olmalarını, benim kucağımda büyüsün gibi düşünlerle tercih ederler. Fakat yavru köpek tecrübesi olan kişiler ise zorluklarını bildiklerinden yetişmiş eğitim almış köpekleri tercih ederler.

Eğitimli Süs Köpekleri Fiyat Aralıkları

Süs köpeklerinin fiyat aralığı çok değişmektedir çünkü köpeğin eğitimine ben cinsine göre bu rakamlar artar ve azalır. Tam net fiyat aralığı belirlenemez. Süs köpeklerin fiyatları 2000-5000 arası değişir. 2000 TL’lik bir süs köpeğinin eğitimli fiyatı 2-3 katına çıkar. Eğer ki eğitimli bit pomeranian süs köpeğini almak istiyorsanız bu rakam 4000 den başlayarak yukarılara doğru yükselir.

Genel eğitimli köpek fiyat aralıkları.

Bu rakamları vermek çok zordur. Her köpeğin cinsinin fiyatı değişmekte ve ona göre de verilen eğitimli fiyatı da değişmektedir. Makul fiyatlar olduğu gibi çok cüzi rakamlarda da bulunur. Eğitim durumuna da göre bu rakamlar artmaktadır. Çok profesyonel eğitimli bir köpek tercih ediyorsanız en az 10.000 15.000 TL arası bu rakam değişir. Fakat çok ta benim bütçem müsait değil rakamlara diyorsanız o zaman da 5000 10.000 fiyat aralığında bulabilirsiniz. Eğer ki eğitimini bir başkasına yaptırmak istiyorsanız o zaman köpeğinizi eğitecek kişiye kalır bu rakam.

Cins Seçimi Önemi Olmalı

Seçtiğiniz köpeğin ırkının size kesinlikle uyması gerekir. Köpeklerin içgüdüleri, sosyal yaşama ayak uydurmaları, maddi açıdan zor bakımı olanları vb. olarak her açıdan cinsleri değişir. Eğer bir çoban köpeğine ev eğitimi vermeye kalkmak saçmalıktır Çünkü çoban köpeklerinin doğasında yoktur ev eğitimi almak. İlk önce seçim ev köpeği(süs köpeği), koruyucu yardımcı köpek mi ona karar vermektir. Süs köpeği istiyorsanız bu seçeceğiniz ırk sizin yaşamınıza uygun olmalı, sizin maddi durumunuza uygun olmalı, sizin sosyal çevrenize uygun olmalıdır. Sıcak arkadaş, çocukları seven süs köpeği tercih ise o ırk seçimine ait köpek gerekir. Şayet ki kendinize uygun bir ırk seçimi yapılmadı ise o zaman köpeğiniz hiç bir zaman size ayak uyduramaz, zorluklar çıkartır. Korumacı için köpek alınacaksa bu da tabii ki ufak köpek olamaz. Heybetli koruma eğitimi üzerine eğitim almış köpek almak zorunda. Eğitimli köpek fiyatları eğitim ve cinslerine göre çok fazla fiyat aralığı da bulunmaktadır.

Cinslerine özel olarak verilir bu köpeklerin eğitimleri. Bilinçsiz bilmeyen kişilerin eğitim vermeleri çok zordur. Her köpeğin ırkı, yaşı, cinsiyeti, içgüdüsü farklılığından aynı eğitimi vermek mümkün değildir.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir